robin har fina naglar

eftersom både jag och robin fick sjukt ont i halsen igår bestämde vi oss för att stanna hemma idag. har spenderat halva dagen i sängen och resten av dagen genom att måla robins naglar, gå promenad och laga amerikanska pannkakor. ikväll ska vi kolla massor med film!


varning för extremt fina naglar, hehehehehe





han är fin han!

when you spoke to me

yes, idag mår jag faktiskt bättre än jag förtjänar! skönt det.
får se hur kvällens planer blir. hade mer än gärna spenderat min lördag tillsammans med min fina robin, men lovisa och patricia duger de också, hehehe. vi var en sväng på lager 157 och fyndade lite. nu ligger vi döda i soffan, gött! antingen blir det till att dra till putte ikväll, eller också åker vi hem till mig och bastar och äter gott hela kvällen istället. får se hur det blir!

hittade några bilder och sååå





pussssss

you spin

så ändrar vi inställning.. party jarrrrå!

it hurts

det är så sorgligt bara.
det känns som om det inte längre är i mina händer att ställa saker till rätta.
hade jag någonsin chansen eller har det alltid varit upp till dig?
det är inte mina ord som bränner och gör ont? eller gör dom?
jag hade kommit springande som en hund på två sekunder. jag vet att du vet det. du vet hur stor betydelse du haft genom tiderna och du måste veta hur ont det här gör. i alla fall i mig.
sanningen kanske gör ondare än jag vågar tro. är det bara jag som lider av det här?


egentligen skulle vi fira en nära väns födelsedag under morgondagen.
men jag vågar inte möta verkligenheten och istället stannar jag antagligen hemma.
endast tårar skulle rinna och jag önskar att det vore värt det.
jag måste släppa taget, men det är svårt.
det gör så fruktansvärt ont.

du var i vilket fall min bästa vän.

let it fall

idag är det våffeldagen.
jag och några av mina nära ska till johanna och äta våfflor för hela slanten!
gott som tusan ska det bli!

igår var jag med min fina vän lina.. vi tittade på inspelningen från nostalgifesten för snart ett år sedan. vi var utklädda till afrodite, dansade och låtsassjöng i mikrofonerna. det kletades och smetades i regnfukten och alla var mer eller mindre bruna framåt småtimmarna. jag vill göra det igen. det var så jäkla roligt! älska kreativitet!

nu ska vi strax ha historia. usch!

i morgon ska vi köra genomdrag på hela musikalen. med kläder. det ska bli spännande, hihihihihihih


everybody wants to go

festival i sommar, jarrrrå!
the kooks kommer tillbaka till peace and love i år. en jävla tur eftersom de ställde in förra året! revansch!

måste berätta att jag drömde så obehagliga drömmar i natt!
bland annat så drömde jag att jag var så jävla förbannad på lovisa. jag var så arg att jag nästan började gråta av lättnad när jag vaknade, haha. sedan drömde jag en jävligt sjuk dröm om mina tänder. jag vet inte om jag har drömt eller ifall jag och robin har snackat om mina tänder och att de är lite snea på underkäken. jag som alltid har varit så stolt över att jag inte har behövt tandställning osv. inatt drömde jag att det började växa tänder innanför tänderna, vilket gjorde att de ursprungliga tänderna typ stod åt alla håll och var elt cp. otroligt obehagligt var det i vilket fall som helst!

idag ska jag plugggggga och sedan ska jag till robin, hihi

I just wanna be

snacka om lättförtjänta pengar!
här ligger jag i min säng. 500 kr rikare. och vad har jag gjort ikväll? jo, spenderat 6 timmar med att ligga i en soffa, käka vindruvor, popcorn, fruktnappar och druckit te. på någon annans bekostnad till och med. vilken höjdarkväll!

nu ligger jag som sagt i min underbara säng med förhoppningar om nya samtal om barnvakteri snarast. nästa gång kanske barnen kan vara med? vore ju förtjusande! hihi

hellooo


måste även lägga upp den här bilden,
då robin lite komiskt tror att det här är vi om 20 år.
antagligen har han helt rätt också, så jäkla götttt

"det är du"

sitter hemma i soffan och kollar på you don't mess with the zohan.
eller, halvkollar väl mest. den är inte så värst braaa, men har inget bättre för mig.



dagen har varit sjukt hektisk!
hann aldrig käka frukost hos robin i morse så var svinhungrig fram tills klockan elva då jag fick käka. älskar att jobba på ica när de serverar smörgåstårta i fikarummet! åt tills jag sprack och jobbade sedan till halv tre då jag stressade ner till skolan för att sälja fika. det var lite stressigt fram och tillbaka, men jag tror det gick ihop sig till slut. vid fem kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag som sagt här. fördriver tiden tills jag ska iväg och vara barnvakt.. är lite nervös att jag ska somna medan de sover. speciellt eftersom robin har skrämt upp mig med att de kommer kvävas eller dyligt. men, det löser sig! jag hittar på något, ehee.

nähä, jag ska väl kanske plugga lite eller så eftersom vi har kursprov i musikteori på tisdag. bah!

nej, jag får väl sitta här och sakna robin i min ensamhet, antar jag!
jag teleporterar över lite pussar nu! hihihi

ehee, ibland får man vara töntig :)



Om du vill ge mig allt det där

det är mysigt att spela lite gitarr och så..
jag skulle vilja lära mig mer, så att ta tag i det kanske? yessss.

idag skulle jag egentligen träffa stefan och hans två barn på 4 och 6 år.
jag ska nämligen, för första gången i mitt liv, vara barnvakt till två livs levande barn på lördag. det tål att nämnas att jag är sjukligt nervös faktiskt.. man kan ju hoppas att de är levande när stefan får tillbaka dom. idag skulle jag alltså gå hem till dom och säga hej, men jag sköt upp det tills i morgon. puh! vad säger man liksom? vet inte ens vad det heter?

jaja, ska snart sätta mig på bussen till flen, för att sedan sitta hemma hos lovisa i någon timme och vänta på min fina robin som repar. sedan ska jag försöka få honom att baka kladdkaka åt mig så jag kan ta med den till skolan och sälja den på lördag. våran klass har nämligen fått i uppdrag att sälja fika på någon vårkonsert. så jäkla mycket klassresa! haha. fan vad pengar det kommer rulla i helgen alltså då min lördag ser ut ungefär såhär:
jobba på ica 9.30-14.30
sälja fika 16-18
barnvakt 19 och framåt
jäklar ja vad jag kommer dra innnn

nää, nu ska jag gå och packa ihop lite kläder!


mh-mh-mh

Gonna put my good foot forward

And stop being influenced by fools

Idag har jag, johanna, marcus och bosse stämplat 1100 biljetter till musikalen. för hand! och än är det 1100 biljetter kvar, circus! det var förvånansvärt roligt faktiskt. med mysigt sällskap går allt! på fredag ska vi spendera studjedagen åt att mysa som sjutton och dona inför musikalen. jag älskar att umgås med alla inblandade och fixa saker utan att egentligen göra någonting. det är en så mysig stämning! ska försöka fota lite under repen också.. det kommer ju vara skitkul att ha sen efteråt! :)


men nu ligger jag och försöker plugga, men fyfan vad segt det går att plugga när man inte hittar någon information längre. det underlättar ju liksom lite om man hittar något att skriva! så det suger lite halvdåligt, sådär.. förslag på sidor där man kan hitta fakta om medeltidens kvinnors situation under 1800-talet uppskattas! haha

ikväll sänds första avsnittet av håkans bar och jag ska kolla endast för att de filmade när vi var där.. kanske är asroligt, vem vet? haha. tänkte åka till robin också, för ovanlighetens skull! he-he-he.
sover inte allt för mycket hemma nu för tiden och mamma säger gång efter gång "jaha, ska du bort ikväll igen..?" stackars mamma! hihi

näää, om man skulle göra någon nytta kanske?

vad som helst för att höra den tanken

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'


var det inte så?
jag har inte riktigt förstått varför det blev som det blev.
var det allt? var det meningen att det skulle ta slut där?
och varför känns det inte som om de här tankarna är ömsesidiga?
jag saknar dig så otroligt mycket


helgen har hur som helst spenderats hos robin!
han är så otroligt fin.

idag borde jag plugga som en dåre,
men jag har ingen motivation för tillfället

You only get one shot so make it count

så skrev någon och det lät klokt

jag halvligger i min säng.. eller halvsitter kanske?
vem bryr sig.
jag befinner mig just nu i min säng med datorn i knät. har varit relativt duktig och skickat in några fjuttiga uppgifter i historian samt förberett lite inför redovisningen på engelskan i morgon. jag har kollat på new moon och den var fan inte så bra som jag hade för mig att jag tyckte. jag har läst 176 sidor i boken och blev besviken på det som fattades under de sidorna. jag tänker nog ta redovisningen med en klackspark tror jag.. vad hände?

jag är förbannat trött just nu, så jag tror att jag ska lägga mig väldigt snart och ladda så jag kan vara vaken lite längre i morgon istället. ta vara på sällskapet liksom! antagligen kommer jag slockna som en sten tidigt i morgon också.. jag förstår liksom inte riktigt hur det fungerar. jag är för fan alltid trött nu för tiden. vad kan det bero på?

jag ska lyssna en omgång på dylan innan jag somnar så jag somnar sådär mysig

jag saknar robin för tillfället, jappspsps
men jag är allmänt mysig så en puss till alla men några extra till honom!!! :)


förbannat snygg tjej
duktig också, för den delen
görbraaa

Keep me where you are

vilka underbara dagar det har varit den senaste tiden!
gårdagens friluftsdag spenderade jag i ett soligt romme. när man svettas i bara tröja, då är våren jävlar i mig påväg på riktigt! georg och simon åkte i t-shirt och frös inte. är det inte helt fantastiskt? jag och johanna åt äggmackor lutandes mot en vägg i solskenet och sedan åt vi lunch på toppstugans terass. med utsikt över de soliga backarna smakade maten fantastiskt! dock var det lite för varmt, då snön såg ut och framförallt kändes mer som sorbé än snö under de sista timmarna. trots det så gjorde vädret hela min dag. man kunde riktigt känna hur mycket energi som fylldes på i kroppen! när vi, efter en sömning busstur, anlände till flen väntade robin där på mig och johanna. när vi först tagit en sväng till brogetorp för att lämna johanna åkte vi hem till robin i melllösa och åt den godaste middagen på länge. räckor, baguetter, mozzarella och en massa olika sallader. helt underbart gott var det! man ska inte underskatta robins smak när det gäller mat.. det är en sak som är säker! :)

dagen idag utvecklades till det bättre trots mitt sammanbrott innan jobbet. hade ångest eftersom jag inte alls hade tid att jobba då jag har ca 360 sidor kvar att läsa i min bok innan redovisningen på torsdag. + matteprov! dock så är jag nu glad att jag jobbade, då min, nu så mycket mer omtyckta, kollega johanna är en riktig nörd när det gäller twilight. blev ett skönt jobbpass då hon berättade i princip hela boken för mig.. känns lite bättre inför torsdag i vilket fall! när jag kom hem åt jag en jättegod middag/kvällsmat. pålägg! har kommit på att jag älskar pålägg. haha! stekte tre ägg och åt en burk mackrill. mums! :)

nu ligger jag i min säng och lyssar på min nya lp-skiva som jag fått av robin.
bob dylan, slow train coming
bra skit kan han, den där dylan!!!

tänkte försöka mig på att läsa lite innan jag somnar kanske..
i morgon ska vi ha musikaldag i skolan. kommer bli så jäkla tjockkkkkt


raouwrr

They need somewhere to go

mamma och pappa har några vänner här. de är ute på grusplanen framför puben och spelar kubb. mina föräldrar har varit otroligt kreativa och byggt en bar i snö som de sedan utsmyckat. otroligt charmigt, måste jag säga. får slänga upp någon bild sedan när jag lagt in bilderna på datorn!

själv ska jag gå och möta min käre vän andreas i mörkret, alldeles strax.
känns ju väldigt dumt att han ska sitta hemma hos sig ensam när jag sitter hemma hos mig ensam när bägge två kan sitta tillsammans på ett ställe och inte vara ensamma. därför ska jag nu klä på mig otroligt mycket kläder och vandra mot bettna med förhoppningar om att inte bli överkörd eller kidnappad, och det ska bli jävligt skönt faktiskt!






Everybody is making love

Songs remainds me of you

jag har länge funderat på och velat göra ett stort kollage över en av mina väggar och nu har jag läst och hört många prata om det under den senaste tiden. det är fan dags att börja klippa och klistra känner jag! just idag när jag har tid kan jag självklart inte eftersom jag inte har någon färgskrivare hemma.. jag ska sitta nere i media nästa vecka och ta slut på all färg i skrivaren! skämt åsido (ifall marie, mot all förmodan, skulle få för sig att läsa detta). men jag måste låna lite färg! heheee

jag är så otroligt rastlös.
försökte mig på att planera lite kläder till musikalen, men det gick inget vidare..
borde plugga lite också.. men vi får se vad jag gör! jag är sugen på att vara kreativ.
eller på at typ umgås. men ingen vill umgås med mig. böööh



jag har alltid tyckt om den här bilden
speciellt flottlobban, jaaa

Little darling, the smiles returning to the faces

klockan är 17.40 och det är ljust ute.
det är helt fantastiskt. det är ljust ute!!!!

jag förstår inte vad det är för fel på min magsäck. jag har ätit en hel 2portioners smörgåstårta. mår så sjukt illa och ändå kan jag fortsätta äta?!! köpte en ben & jerry's, som var meningen att jag och robin ska ha ikväll, men jag var helt enkelt tvungen att smaka lite av den också. fyfan, jag mår så jävla illa..

jag är hemma hos madde för första gången på en hel evighet känns det som. jag saknar henne!

jag tror att de flesta som är inblandade i musikalen verkligen vaknade idag på dramalektionen. det är 8 veckor till premiär. 8 veckor! det kommer gå så jävla fort!!! nervositeten växer och växer, wuh! det sorgliga är att det är inte förrän efter allt detta som vi kommer inse hur underbart det är och var. det är liksom alldeles för mycket för att vi verkligen ska hinna känna efter! men åh, vi gick igenom planeringen och repschemat fram till premiären idag. det är så sjuuuuukt! kläderna ska vara klara nästa vecka och manus ska släppas, herre min je! men kul är det, ujjaaa!

så jäkla glad jag var här och fan nu saknar jag mitt hååååår! haha


Here comes the sun, here comes the sun
and I say it's all right

Sun, sun, sun, here it comes...

All of you got troubles all of you got woes

Everyone's a loser in the modern world

ja, det är så sant som det är sagt. vi är, vill och ska, eller ska inte vara saker hela tiden.  för stor, för liten, för mycket, för lite, för ful, för snobbig, för divig, för gammal, för ung, för lat, för elak, för snäll, för rädd, för modig, för ensam, för omtyckt. varför bryr vi oss så mycket egentligen? jag kan inte säga att jag är bättre än någon annan på att inte bry mig, för så är inte fallet. jag är precis lika dålig på det som alla andra.

skrev först ner värsta texten om kroppsideal och om hur idiotiska vi alla är, men sen insåg jag hur jävla klycshigt det lät allting. vafan spelar det för roll egentligen? vi kommer uppenbarligen ändå inte ändra sättet vi tänker på. hur sorgliga vi än är. men jag tycker att jag blir lite klokare för var dag som går. tänker annorlunda mot vad jag gjort och bryr mig mindre om vad andra tycker. vad spelar det för roll egentligen? vem är det man är fin för? jag har alltid intalat mig själv att man vill känna sig fin för att man blir glad av att andra tycker det. och det är ju sant. men jag önskar att jag vore glad för mig själv för jämnan i stället.
så, nu blev det ju en längre text om det här i vilket fall som helst. haha, klysché!


inte fan har jag pluggat så värst mycket idag.. inte så mycket som jag hade behövt. det var lite kärvt att komma igång igen efter ett så långt uppehåll faktiskt. men lite musikteori och ja, jag har i alla fall läst typ tre sidor i boken? haha. så jäkla braaaaa


ska väl göra lite nytta nu dåååå, hihihi hejskdfgr

Tänk att jag någonsin skulle känna såhär

kvällen hos jonna var mysig. lite spårad på vissa sätt.
"vad var det jag sa och vad fan hände?"
men denna gång var det inte jag som sa "jag ska aldrig mer dricka", dagen efter. eheeee, lina? :) nej, men en mycket trevlig kväll som började rätt lugnt och slutade rätt tidigt för min del. i alla fall hos jonna! efter många om och men kom jag fram till mellösa och åt mina efterlängtade stekta ägg. har nog aldrig smakat så bra!

nu sitter jag i min säng och försöker plugga.
jag vaknade upp ur någon slags dvala idag då jag insåg att den där jäkla skolan rullar vidare även fast jag är uppe bland molnen! jag får helt enkelt försöka ta tag lite lätt i livet igen även om jag tycker mycket bättre om känslan att bara vara!

jag började nyss på ett historia-arbete om medelklassens kvinnor under 1800-talet, som skulle varit inne den 21 februari.. sedan har jag boken i engelskan som jag läst 31 sidor i. den skulle visst vara klar på torsdag, jaaarå! måste plugga musikteori tills i morgon och matte till provet nästa torsdag. herregud hur ska det gå? vad hände? haha

nu luktar det otroligt mycket god mat nerifrån också!!!!
eftersom att jag är en stolt icke-rökare inne på min 17e vecka nu, så smakar maten helt otroligt! jag överdriver nog faktiskt inte när jag säger att jag får orgasm i munnen varje gång jag äter. och jag som tyckte så illa om mat innan liksom? haha, jag måste börja träna igen innan det går för långt och jag äter ihjäl mig :)

nej, plugga plugga plugga



så jäkla mycket puss!