litet testamente.

här är ett litet slags testamente, ifall jag skulle dö i en flyolycka eller typ i en tsunamivåg eller något liknande. först och främst så vill jag att alla mina vänner och min familj ska veta att jag älskar dom jävligt mycket, och att dom betyder hur mycket som helst och blabla.. allt det där vet ni. :)) sen måste jag få lov att dela ut några av mina saker till vissa personer.

jessica johansson - jag har lovat att ge henne min långa svarta tröja, min bruna bh, grönblommiga linnet och MIN PLATTÅNG. såatt, om jag dör hjärtat, så får du dom här sakerna. om du inte får tag på plattången så finns kvittot under handfatet i badrummet på övervåningen. jag vetifan om det hjälper men jag har ett års garanti, så de håller till den 1:a eller 2:a juni! sen ska du veta att jag älskar dig MASSORMASSORMASSOR!

markus skoog - ja, jag har faktiskt lovat ut, hur konstigt det än låter, mina lila spetstrosor till honom. så ta dom bara ! haha ;)

johanna björnler - ja, jag har hört att mina trosor är populära, så johanna, du får mina röda spetstrosor. precsis som du ville ha ;)

albin lennartsson - jag har för mig att du sa att du ville ha mina tre oranga trosor i samma serie. så isåfall får du väl det då. men om det nu skulle vara så att jag dör, så är det ganska troligt att du dör med, men isåfall kan ju någon annan tattarunge ta dom trosorna ;)

jonna claesson - jag frågade jonna vad hon ville ha om jag dog, och hon sa valfritt klädesplagg. så jonna, om jag dör så får du ta valfritt klädesplagg, bara du låter jessica få resten ;)

nathalie axén - haha, jag vet EXAKT vad du ska få sötnos. :) du som var så himla avundsjuk på mig, för jag skulle till thailand och så. du ska få ta ut pengar från mitt sparkonto och använda det till en thailandsresa, där du ska besöka det där 'berget' med 1200 trappsteg och hela skiten! :) åk till Maya Bay också, ;) VARSÅGOD!

linus ekstrand - jag funderade så himla länge (ärligt talat) på vad jag skulle ge till dig sötnos. jag menar, jag ville ju gärna ge någonting speciell och någonting väldigt betydelsefullt. men jag kunde inte komma på en enda sak som jag absolut kände var helt rätt. så därför hjärtat, så är det såhär. du får ta vad du vill i hela mitt hus, i hela mina ägor liksom. du får ta vadsomhelst! kommer sakna dig något grymt sötnos! v

sofie ek - det här är ju inte från mig bara, men jag tänkte att jag kan väl skriva upp det här så det kommer med iallafall. men mamma & pappa har skrivit ett brev och lagt nånstans, jag vet inte riktgit var men. där står det iallafall att om vi dör på något vis så får du hela Hagen. (alltså hela våran tomt.) - förutom! , dom sakerna som jag lovar bort till andra nu. ;)

jag måste bara meddela också att vissa saker kan li väldigt svåra att få tag på, eftersom dom finns med mig i thailand. det vill säga; bh:n, alla trosor, grönblommiga linnet, typ alla mina kläder, och såklart plattången. ( och juste, albin med ) haha. men ni får göra som jessica sa att hon skulle göra, ni får leta upp dompå något vis, typ dyka efter dom eller leta upp dom bland alla slamsor. :) hahahah! jag är hämsk! (a).

sen så måste jag berätta om hur jag vill ha min begravning så klart, så jessica kan ordna den åt mig. så här ska det iallafall vara;
jag funderade faktiskt på det här igår när jag skulle sova. jag vill inte ha någon tråkig begravning, för jag vill att alla ska minnas mig som en glad person.
spela min favoritlåt just nu, alltså Queen - I want to break free.
jag tror faktiskt att vem som helst är inbjuden, jag menar dom som vill 'fira' eller sörja min död får gärna göra det. ju mer folk desto roligare fest liksom? :) MEN, om någon kommer svartklädd eller trist klädd, så LÄNG UT DOM! man ska vara sommarklädd, eller åtminstonde glatt klädd, för annrs blir det så förbannat trist hela tiden.
sen vill jag att efter själva begravningen så ska ni ha världens röjparty, helst med liveartister och så ska ni pumpa musik och ha skitroligt. ni måste spela Queen - Don't stop me now. :)

ja, jag kommer inte på så mycket mer. bara för att jag inte skrivit upp att alla mina kompisar inte får saker så betyder ju ni en massa ändå, ;) ni kan säkert få nån liten pryl ni med. haha. :) kommer iallafall sakna alla något enormt mycket. ha det bra allihoppa i sverige så ses vi förhoppningsvis när jag kommer hem! :) då har jag massa bilder och skit med mig också. :))

MEN; stick, jag är och blir neger! :) simma lungt. v