100 % depp.

jag känner att det här med bloggskrivandet inte har gått enligt planerna liksom. men mår man som jag mår så är det ingen idé att ens försöka få någonting nerskrivet här?
allting blir ändå så jävla patetiskt och obetydligt deppigt.
 
det är helt sjuk att jag mår så dåligt, jag menar; jag lever ju faktiskt ett toppenliv!
jag ska åka till thailand om snart 4 dagar. jag har en pojkvän som är underbar och min älskade jessica som det inte ens finns ord till. sen har jag elin, min såkallade 'kusin' som jag har spenderat ett par dagar med nu. min familj är det ju inget större fel på, förutom att mamma och pappa kan vara helt störda i huvet ibland och att jag har bråkat med nån av dom ungefär varenda dag nu i ett par månader. det är någonting som är fel i mitt liv, eller så är det någonting som är fel inne i mitt huvud. för jag mår inte bra. ärligt talat så trodde jag inte att man kunde gråta såhär mycket över någonting som inte egentligen är någonting. men så mycket som jag gråtit idag, och ioförsig ett antal gånger den här månaden är jävligt mycket. finns det något piller, eller typ nåt botemedel iallafall mot det här? eller måste jag må såhär jävla pissigt hur länge till som helst? :/

det känns så lättsamt att få ut det här, efter att ha sprungit runt i huset alldeles själv och skrikit och gråtit i förtvivlan åt någonting som jag inte vet vad det är. jag skiter fullständigt i att det inte är någon som läser min blogg, för det är skönt att bara få ut det någonstans.
bara få, känna hur det känns om och om igen.

själv hemma hela natten.. usch och fy, vad ska man hitta på? kanske ska ta en tallrick risgrynsgröt och lägga mig i badet med mp3:n och sova ett tag. sen typ kolla tv och INTE deprimera mera? det låter fett bra, om det bara funkar nu så blir jag jävligt glad.

men som sagt, ska väl rycka upp mig. liksom jag försöker göra varenda dag. mina dagar ser precis lika svängiga ut. från superglad till skit, eller tvärtom. men, vad gör man?

snart 4 dagar kvar från sverige iallafall. sen lämnar jag all skit i thailand hoppas jag.

saknar jessica & linus. :/ v

dagen efter. :)

tack för igår, till alla som jag lyckades umgås med. det var riktigt trevligt, förutom att jag lyckades vara på dåligt humör en stund igår med.. men det är sånt som händer antar jag. :/ aja, för övrigt så var det väldigt bra. :)  
idag, så händer det inget speciellt på ett tag nu. men sen ska mamma och pappa åka bort, til skebokvarn och partaja lite smått, och då ska amanda komma hit.. men jag har inte bestämt mig för om jag ska med mamma och pappa eller stanna här. klart jag egentligen lätt väljer att stanna här, jag menar, amanda väljer man inte bort bara hursomhelst sådär bara. men hon var tvungen att åka hem ganska snart, och hur kul är det att sitta här ensam i skogen hela natten liksom? :o. jaja, jag får se om sötnos-jessica är hemma. :)) man kan ju hoppas på det iallafall. -

i morgon ska jag till stockholm och shoppa på mellandagsrean,  det kommer bli riktigt najs. :)

OCH IDAG ÄR DET BARA 9 DAGAR KVAR TILL THAILAND ELIN. aaaaah. :)) <3

men aja, jag ska försöka runda av här. - såatt, hoppas alla har haft en bra jul osv. :)

ha det. - CHILLPILL.'

uppdaaterad.

amanda min älskling är här. :) vi river huset och så, men det är ingen fara,
- FÖR VI ÄR SJÄLVA HEMMA. :) - ska vi riva hela haket amanda ?

grattis linus 17 år idag. :)) saknar dig sötnos. <3
1 månad idag med, gud vad tiden går fort när man har roligt. :) åh, sötnos. <3

julafton

god jul allesammans. ännu ett år har snart gått, och det har varit allmänt bra tror jag. vissa dystra stunder, men absolut många minnesvärda. jaha, kalle anka och hans vänner är också förbi, och jag hoppas på en härlig kväll och natt. jag ska träffa jessica lite senare, precis som vanligt och det ska ju bli mycket trevligt.

amanda är äntligen på rallersta igen! undra bara när jag ska få tid att träffa henne? jag menar, det är jul nu, och sen ska jag till stockholm och shoppa, till linus mamma i vagnhärad dr hon ska klippa mig bland annat,  och sen blir det thailand och en massa skit! :D yeey, säger jag bara.
men jag får försöka klämma in amanda på någon dag här i mellandagarna kanske. :)

en sak som är riktgit säker, för dom veckorna som kommer.. är ju iallafall att jag ska bli neger i thailand med elin. för ohyeah; the cousins on a fucking freaky holliday.'

uppdaterad.

vi har kollat på något skitsjukt program på tv, - det handlade om en ankfamilj. HAH, om jag ska vara ärlig så undrar jag ganska så rejält VARFÖR vi kollade på det. men det var ganska intressant, för dom var så söta. HAHA :) men nu ska vi gå över till jessica, bosse och cissi. vi ska mysa. :)

GOD JUL. :) - simma lungt.

uppdaterad.

- återigen!
nu har vi vart hos jessica en stund och glöggat och så där. :) sen har vi också ätit julmat ännu en gång. snart ska vi kolla på pirates of the carrabien 2, och troligtsvis äta ännu mer onyttigheter. fy fan vad jag kommer gå upp i vikt lagom till thailand. :o illa illa. men jag skiter i't. för nu är det inte långt kvar :) YEEEEY!

elin elin, tydligen en härlig pudding. och JOFAN, snart bäre av sötnos. <3

men trots allt; jessica är bäst, ingen protest.
trots att amanda är BRA JÄVLA NÄRA! <3

linus, saknar dig. <3